HHC Vape-pennor för engångsbruk

Hemp Lively HHC Vape Pens finns här i ditt val av 5 stammar. Våra premium engångsvapor är fyllda med labbformulerade HHC-destillat i gyllene färg blandat med premiumterpener. Hampaxtrakt av hög kvalitet i kombination med toppklassiga vapes ger dig en smidig och njutbar vapingupplevelse. Prova en HHC vape Pen idag!

Är HHC den nya THC?

Ända sedan Delta 8 och Delta 9 THC förbjöds eller begränsades i ett fåtal stater, har människor letat efter ett nytt sätt att få sin dagliga THC. Faktum är att människor kan lita på Delta 8 och Delta 9 THC för att lindra svår smärta, ångest och sömnproblem. Vad gör de om de bor i en av dessa stater och inte kan köpa Delta 8 Vapes eller köpa Delta 9 THC Gummies längre?

Ange HHC, eller hexahydrocannabinol. HHC är en naturligt förekommande cannabinoid som finns i hamppollen och hampafrön. Det är psykoaktivt och har en liknande hög som THC. Så, är HHC den nya THC? Låt oss ta en närmare titt.

Vad är HHC?

HHC är en förkortning för hexahydrocannabinol. Det är en naturligt förekommande cannabinoid som finns i hamppollen och hampafrön. Liksom THC är det psykoaktivt och producerar en liknande high. Det är dock inte lika välkänt eller välstuderat som THC. Detta beror på att det finns i mycket små mängder i naturen och först nyligen blev populärt på grund av nya tekniska framsteg inom hampaxtraktionstekniker och cannabinoidkonvertering.

Hur använder du HHC?

HHC kan konsumeras på flera sätt, men den mest populära metoden är genom engångspennor. Vaping HHC har blivit mycket populärt i stater som har förbjudit eller begränsat Delta 8 och Delta 9 THC. Detta beror på att det ger en nästan identisk THC-hög utan att bryta mot lagen.

Är HHC lagligt?

I de flesta stater ja. Du behöver inte oroa dig för att göra forskningen. Hemp Lively-teamet har redan gjort det åt dig och håller sig uppdaterade om aktuella lagar om cannabislagar. Om en Hemp Lively-produkt inte är laglig i ditt land får du ett meddelande i kassan om att vi inte kan skicka dit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *